September 30, 2009

taG dari ShiraH.....

dalam keadaan yang kusut musut ni,
aku menjawap tag dari shirah....

tapi jawapannya takla kusut,
ni betul2 ni,
bukan COBAAN taw....


Your hair color:
hitam ler ( hitam itu menawan)
Do you kiss on the first date: tak sedesak itu....tak akan pernah....
Worst fear: entah ler...banyak kot...
Your weakness: cepat marah (baran tahap gaban), mudah simpati dan mudah airmata...

Best gift you have received: sebentuk cincin darinya ( pakwe dulu ler)
Best compliment someone gave you: pakai baju kurung nampak sexi (pelik kan)
Best thing to ever happen to you: takde lagi...

Favorite perfume: Coco Mademoiselle by Chanel
Favorite sports team: takde satu pon, suke tengok piala dunia jer
Favorite drink: Black Coffee
Favorite getaway: ntah....
Favorite pasttime: tyme sekolah lar dan time tengah bercinta lar...
Favorite reality show: The Apprentice
Favorite clothes: yang simple jer
Favorite restaurant: McD & Secret Recipe
Favorite movies: Komedi, Romantik, Hindustan (feelin abis ni)
Favorite TV show character: Pepper Dennis
Favorite subject in school: Sastera
Favorite day of the week: Jumaat la, sebab saya offday
Favorite childhood memory: takde pe yang menarik kecuali rasa cam terdera jer, sbb masa weekend asik kena basuh n jemur ikan masin @ ikan kering
Favorite Actor: Aaron Aziz n Adi Putra
Favorite Actress: Rita Rudaini

Love or money: Both, tapi aku bukan mata duitan... duit itu bole membeli cinta, kalo tak knp abg aku berpaling tadah, bukan pompuan jer materialistik, tapi lelaki juga ( ni yang buat aku serabut k)
Chocolate or Vanilla: Chocolate
Pizza or Burger: Both....
Kisses or hugs: cium tu ghairah, peluk tu selesa....ahaks...
Passive or aggressive: aggresive
Morning or Evening: Evening
Summer or Winter: Both

Ever won a sports medal: ada satu kot ( perak )
Ever been out of your country: No
Ever bungee jumped: tak pernah
Ever swam in the ocean: tak tahu berenang
Ever been in love: Yes
Ever broken someones heart: mesti la ada, aku tinggalkan dia bila tiada keserasian
Ever lied to your parents: tak pernah, tak pandai berbohong ( anak yang baik ni)
Ever puked at a party: takde
Ever danced all night long: takde
Ever been fined by a traffic cop: takde
Ever been to a drive-in-movie: Nope
Ever lied to teachers in school: tak pernah
Ever dyed your hair: tak pernah, nak cuba gak tapi tak berani

Had your heart broken: selalu
Broke a bone: tak pernah
Any tattoos: nak mamposs ker, haram lar
Done anything you regret: ada la jugak
Your dream vacation: Venice
Do you hate anyone: kdg2 ada la jugak, tapi sekejap jer
Hip-hop or Rock: wak lu...dua dua tak minat
Country you'd love to visit: Italy
Craziest thing you've done: tulis puisi kat pintu tandas awam...hahaha....

Your craziest dream in life: nak keja kat syarikat Siti Nurhaliza, hahaha....
Do you swear a lot: takde, tak suka sumpah2, kena makan sumpah nanti
Your best buddy these days: Christine Ng & Yeni Goh
Are you a health freak: tak juga
Vehicle you drive: Kenari Aero Sport Putih

dah abis seksa aku ni
sapa rajin buat k
adios...

2 comments:

  1. caya la kak!!!leviu..siap gak tag..nnt tag lagi k..hahaha=)

    ReplyDelete
  2. shirah
    mmg ler... akk pegang pd janji taw..

    ReplyDelete