August 16, 2009

wareHouse saLes.........

semalam gi stadium malawati, shah alam
saja nak tengok metrojaya warehouse sales
bos ajak pegi
sampai sana dalam 3.30pm
punya la ramai orang
sesak la gak
tak ramai plak yang pakai mask
padahal H1N1 ni makin teruk
aku masuk dalam stadium tu pon
sesak nafas aku
kitaorang juz survey jer
tengok merchandise
tengok apa apa yg patut la
pastu tengah kita orang berkumpul nak balik
aku perasan sorang security dia ambik pic kitaorang
glemer beb
mungkin dia perasan kitaorang
wei, korang ingat kita orang nak curi ker ?
takde maknanya
aku terasa cam nak gi kat dia
nak tanya kenapa amik pic kitaorg
nak gak aku hulur name card aku kat dia
tapi aku malas
aku perati je dia
lantak la
pada pendapat aku la
biasa je warehouse sales metrojaya ni
takde apa yang spesel
barang pon sama tak berapa murah
cuma ada beberapa je yg ok
so tunggu store kita orang buat warehouse sales
tak lama lagi ni
bulan depan
tarikh akan diberitahu
tungguuuu
*aku update kat ofis ni...

3 comments:

  1. dulu masa keje giant pun kitorang salu gi survey harga kat tesco dgn j.j..biasalah nak beat.

    ReplyDelete
  2. syima
    erm...biasa la kan survey survey, lagipon bos yg suruh....

    si lampu neon
    mmg pon, tapi kitaorg ta boleh pakai, hq lom bagi kebenaran lagi...

    ReplyDelete